Vanliga frågor

F: är dina klockor 100% äkta klockor?
A: alla våra klockor är 100% autentiska och helt nya. Vi Källar våra klockor från etablerade distributörer lokalt och runt om i världen.

Fråga: Varför är dina priser så låga?
S: vi köper våra klockor i stora kvantiteter från distributörer runt om i världen. Ibland distributörer erbjuder rabatter på vissa modeller och vi är alltid där för att knäppa dem! Detta gör att vi kan förmedla besparingarna till dig!

F: hur levereras paketen?
S: för lokala beställningar skickar vi med DHL Express och du bör normalt få beställningen inom 3-4 dagar efter att du placerat den. För internationella beställningar vi skickar med registrerade flygpost gratis och vi erbjuder stora rabatterade priser för DHL Express Shipping.

Q: vilken typ av garanti har klockorna?
A: alla klockor kommer med minst en ettårig internationell garanti. Vissa märken kan erbjuda mer än ett års garanti. I händelse av eventuella problem inom garanti perioden kan du ta klockan till närmaste Service Center som anges i garanti häftet eller skicka klockan till oss för service. Även efter garanti tiden är över erbjuder vi service till mycket rimliga priser. Vi vill att du ska vara våra kunder för livet!