Retur/byte

Vi accepterar returer och kommer att återbetala dig för ditt köp enligt de villkor som anges nedan. För att vara berättigad till RETUR eller byte, måste alla klockor skickas tillbaka till oss inom de första 30 dagarna efter köpet och måste skickas tillbaka till oss i ursprungligt skick (nya och oanvända) med:

  1. se i ursprungligt skick utan defekter
  2. inga repor, skador som helst
  3. ingen storleks ändring, ändring av arm band
  4. inköps bevis med original kartong/dokumentation och förpackning

30-dagars pengarna tillbaka-garanti
Alla inköp från CityWatches.se har rätt till en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd med ditt köp av någon anledning, kan du returnera oss din klocka i ursprungligt skick utan några defekter inom de första 30 dagarna efter köpet. Alla frakt-, hanterings-och förpacknings kostnader kommer att debiteras köparen. Faktiska frakt kostnader till köparen kommer att dras från det slutliga åter betalnings beloppet (så även om du inte betalade för sjöfarten dvs valt fri frakt, kommer den faktiska frakt kostnaden fortfarande dras från åter betalnings beloppet).

Exchange-policy
Vi kommer att acceptera utbyte av objekt om du inte är nöjd med ditt val av klocka. Frakt avgifter kommer att debiteras köparen båda sätten. Vi kan erbjuda dig någon annan klocka av ditt val med pris skillnaden toppad eller återbetalas.

Vi är inte ansvariga för eventuella retur/utbyte frakt missöden. Vi accepterar inte defekta klockor för RETUR eller byte. Alla våra klockor kontrol leras innan du skickar till dig. Om du tittar på fungerar inte som förväntat, vänligen släpp oss ett mail först.